Asztalosipari vállalkozásunk (Lestár Zoltán, egyéni vállalkozó) 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalon elégítse ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Az évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, egyre korszerűbb gyártási technológiát és egyre modernebb gyártósort állítottunk a vevői (zömében lakossági) elvárások kielégítésének szolgálatába.

Telephelyünk Fejér megyében, Iváncsa Fő u.3/1. alatt található. Jelenleg 4 főt (3 asztalosipari szakember, 1 adminisztrátor) foglalkoztatunk, beleértve saját magamat is, így biztosítva, hogy ellenőrzésem alatt tarthatom az egész gyártási folyamatot.

A fa iránti szeretetünk töretlen, de ma már úgy gondoljuk, hogy a nyílások lezárásához műszaki tartalomban és esztétikailag is kiváló nyílászárók szükségesek.

Ha a szem a lélek tükre, akkor az ajtó és az ablak a háznál is hasonló képpen tükrözi vissza a ház belső világát. Az egyszerű és az összetett formavilágú épületek esztétikus homlokzati megjelenését könnyen lehet fokozni modern, oda illő, arányos, igényes megjelenésű, szépen kivitelezett ajtókkal, ablakokkal.

Mondhatni: a harmóniát teremti meg az épülethez jól megválasztott nyílászáró.

Lestár Zoltán egyéni vállalkozó az egyedi nyílászárók gyártásának széles piacán a múltjával, a jelenével biztonságot, stabilitást és komplex szolgáltatást nyújt minden kedves megrendelőjének:

  • korszerű, ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek termékeink
  • szívesen segítünk elképzeléseik, terveik megvalósításáben műszaki információkkal és pontos helyszíni felméréssel
  • munkatársaim szaktanácsadással, ajánlatkészítéssel állnak a kedves érdeklődők rendelkezésére személyesen, telefonon, faxon vagy e-mail-en keresztül is
  • árajánlatokat 1-2 napon belül elkészítjük
  • megrendelőink részére kedvező szállítást, szakszerű szerelést biztosítunk saját szerelőinkkel
  • garanciális szervízszolgáltatás

Vállalkozásunk nyílászáró gyártó tevékenysége az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsítva van.

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által kiállított Típusvizsgálati Bizonyítvány a LESTÁR THERM típusú fa ablakok és erkélyajtók megnevezésű építési termékre vonatkozóan: